Despre Noi

Experienta, dorinta de a fi la curent cu noua tehnologie, promtitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra si preturile foarte atractive sunt punctele noastre forte.

Clima Total Home asigura service pentru masinile de spalat automate la domiciliul clientului in Bucuresti si ilfov, ne mandrim ca oferim o gama larga de servicii de reparatii masini de spalat automate dar si o calitate superioara a serviciilor prestate. 


 

la domiciliul clientului, “noi va readucem masina de spalat la viata”! Echipa noastra de depanatori  specializati in domeniul reparatiilor masinilor de spalat se afla la dispozitia dumneavoastra pentru service garantat. Daca aveti probleme cu masina de spalat si aveti nevoie de un depanator specializat contactati-ne la orice ora si vom interveni cu promptitudine.

Orice comanda telefonica pentru reparatii masini de spalat in Bucuresti si Ilfov va fi solutionata in cel mai scurt timp, In unele zone putem ajunge si in 2-3 ore.

Avem contracte cu cei mai mari furnizori de piese pentru toate marcile de masini de spalat rufe si de aceea orice reparatie va fi efectuata in timp record.Cu noi reparatia este sigura si veti platitii doar daca aceasta sa efectuat.