Service masini de spalat

Service Masini de Spalat
Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov

La domiciliul clientului, “noi va readucem masina de spalat la viata”!


Echipa noastra de depanatori  specializati in domeniul reparatiilor masinilor de spalat se afla la dispozitia dumneavoastra pentru service masini de spalat garantat. Daca aveti probleme cu masina de spalat si aveti nevoie de un depanator specializat contactati-ne la orice ora si vom interveni cu promptitudine.

Service masini de spalat Bucuresti

Asiguram servicii complete de service masini de spalat specializat, la domiciliul clientului in Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, Ilfov.

  • service masini de spalat
  • reparatii masini de spalat
  • reparatii piese si componente masini de spalat
  • intretinere masini de spalat

INTERVENTII:  0768918398

service masini de spalat

Aria de acoperire pentru reparatii masini de spalat

Clima Total Home va ofera service masini de spalat rapid si de calitate la orice model de masina de spalat automata in Bucuresti si Ilfov, la domiciliu.

Service masini de spalat Bucuresti

Zona de acoperire a echipelor service pentru Service masini de spalat este: 13 Septembrie, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Iancului, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei si Vitan. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna-ne.

Reparatii masini de spalat Ilfov

Asiguram servicii de reparatii masini de spalat si in judetul Ilfov, in comunele limitrofe Municipiului Bucuresti. Pentru mai multe detalii, informatii sau programari interventii service, suna-ne.

Reparatii si piese de calitate

Garantia calitatii serviciilor

Avem contracte cu cei mai mari furnizori de piese pentru toate marcile de masini de spalat rufe si de aceea orice reparatie va fi efectuata in timp record.Cu noi reparatia este sigura si veti platitii doar daca aceasta sa efectuat.