Service Reparatii masini de spalat ARCTIC

Service Reparatii masini de spalat

reparatii masini de spalat arcticEsti in cautarea unui serviciu de reparatii masini de spalat ARCTIC ? Clima Total Home ofera service la masini de spalat mai vechi cat si la cele mai noi modele de pe piata. Inginerii de service pot executa si reparatii placi electronice masini de spalat la 98% din modelele existente din gama ARTIC.

Placile electronice ale masinilor de spalat ARCTIC reparate de noi beneficiaza de garantie cuprinsa intre 6-12 luni. Daca vi sa stricat masina de spalat si aveti nevoie de reparatii masini de spalat ARCTIC Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov sau doar cautati pe cineva priceput sa va ajute sa montati o masina de spalat nou cumparata, cu siguranta noi suntem solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Reparatii masini de spalat ARCTIC modele

Va prezentam o lista cu masini de spalat ARCTIC pentru care tehnicienii si electronisti nostri asigura service de calitate.

Arctic EF5800 Arctic EF6100+ Arctic AFD7200A++
Arctic AFD6200A++ Arctic AED5200A++ Arctic CB1200A+
Arctic AED6000A++ Arctic AED6200A++ Arctic ALD5000A++
Arctic ALD5200A++ Arctic AFD7000A++ Arctic CB1000A+
Arctic AFD6000A++ Arctic CB800A+ Arctic AE 1200A+

 

Majoritatea masinilor de spalat automate esueaza in timpul functionarii. Mai sunt si cazuri cand datorita socurilor de tensiune se pot arde stand in priza fara a fi pornite.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii legate de o piesa de schimb pe care o cautati sau in legatura cu o reparatie, puteti gasii detalii navigand in celelalte pagini ale site-ului sau alternative ne puteti contacta telefonic.

Reparatii masini de spalat ARCTIC Bucuresti, Ilfov

la domiciliul clientului, “noi va readucem masina de spalat la viata”! Echipa noastra de depanatori  specializati in domeniul reparatiilor masinilor de spalat se afla la dispozitia dumneavoastra pentru service garantat. Daca aveti probleme cu masina de spalat si aveti nevoie de un depanator specializat contactati-ne la orice ora si vom interveni cu promptitudine.

Orice comanda telefonica pentru reparatii masini de spalat ARCTIC Bucuresti, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 si Ilfov va fi solutionata in cel mai scurt timp, In unele zone putem ajunge si in 2-3 ore.